LEFF-team

TILBURG

LEFF-coach

Fatima_Id_Ali_Tilburg_200.jpg"Mijn naam is Fatima Id Ali. Ik ben 32 jaar oud en ik woon in Tilburg. Vanaf september zal ik de coach voor Voeding en Gedrag zijn bij LEFF in Tilburg. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt. In mijn werk begeleid ik dagelijks gezinnen bij het werken aan gezinsdoelen.

Gezondheid speelt voor mij een steeds grotere rol. Naast dat ik het belangrijk vind, haal ik er ook profijt uit. Gezond leven haalt het beste uit je! Je krijgt er meer energie van, je voelt je fitter, geniet meer van eten en nog veel meer. Met dit enthousiame wil ik ouders en kinderen begeleiden naar een betere leefstijl, waarbij iedereen kan genieten. Met mijn Marokkaanse achtegrond weet ik hoe belangrijk eetcultuur kan zijn, maar gezond eten past zeker in iedere cultuur. Ik kijk er naar uit om de gezinnen hierbij te helpen."

 

LEFF-beweegcoach

Ester_Rosmolen_Tilburg_200.jpg"Mijn naam is Ester Rosmolen, ik ben 30 jaar oud en woon in Tilburg. Vanaf oktober zal ik de functie van  beweegcoach van het LEFF team in Tilburg vervullen. Zeven jaar geleden ben ik begonnen als combinatiefunctionaris onderwijs in dienst van de gemeente Tilburg. Als combinatiefunctionaris heb ik gymles gegeven aan basisschoolleerlingen in Tilburg Noord, de locatie waar LEFF plaats gaat vinden. Ik denk hier met veel plezier aan terug en ben dan ook blij dat ik opnieuw een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling en de gezondheid van deze kinderen en hun ouders. Naast mijn gymbevoegdheid heb ik een cursus gevolgd voor voedingsconsulente en ben ik in het bezit van een koksdiploma. Ik kijk er naar uit om met ons hele team aan de slag te gaan!"

 

LEFF-assistent

Jean_Paul_van_de_Rijt_Tilburg_200.jpg"Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jean Paul van de Rijt, 45 jaar en werk onder andere als Muay Thai trainer en begeleider. Daarnaast ben ik ook duik instructeur. Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan in de dienstverlening. Door mijn ervaring in sport en evenementen branche ben ik benaderd om ook mee te gaan begeleiden in dit project waar ik meteen erg spontaan op gereageerd heb. Buiten dat het erg belangrijk is voor het welzijn van onze jeugd vind ik het een mooie kans om weer iets terug te kunnen doen voor de maatschappij en de wijk. Ik heb super veel zin in om het LEFF-team te versterken!

Met een sportieve groet en een gezond welzijn,
JP"