Zwolle

WE STARTEN WEER MET LEFF, DOEN JULLIE MEE?

Op 6 november gaan we weer in Zwolle starten met LEFF! 

LEFF is een leefstijlprogramma voor kinderen van 7 tot 13 jaar die boven een gezond gewicht zijn. Kind en ouder werken samen om op een leuke manier in 20 weken fitter en gezonder te worden en te blijven. LEFF staat voor Lifestyle, Energy, Fun & Friends. Het is geen dieet of afvalprogramma, maar een manier van leven. Het gaat erom dat je samen plezier hebt in een gezonder leven! 

Wil je samen met je kind leuke dingen doen bij LEFF om fitter, gezonder en blijer te worden? 

Compilatie_Smallingerland_4.png

Bij LEFF staat het gewicht niet centraal. LEFF is puur gericht op je lekkerder, fitter en gezonder voelen. Met LEFF ben je op een leuke manier bezig met een gezonde leefstijl. We doen dit samen met andere ouders en kinderen uit de buurt.  We gaan bijvoorbeeld op speurtocht door de supermarkt, koken samen tijdens het LEFF eetfeest en leren over gezond eten. Terwijl de kinderen leuke, actieve spellen doen, praten ouders over gezond opvoeden.

De bijeenkomsten zijn elke maandag van 15.30 tot 17.30 uur in de OBS De Springplank, Beukenstraat 83 in Zwolle. Dit 20 weken lang. In de vakanties zullen er geen bijeenkomsten zijn. Meedoen aan LEFF is gratis. 

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar Helga van den Berg of bel Helga op 06-46766340

LEFF-CONTACTPERSOON IN ZWOLLE

Helga van den Berg
06 46766340
h.vdberg@travers.nl 


Lees hier meer over:
Het LEFF-team
- Locatie en data