LEFF-team

Zwolle

LEFF-coach
Femke Schigt

Femke.jpg Mijn naam is Femke Schigt en ben 29 jaar. Ik ben buurt- en jongerenwerker bij Travers Welzijn in stadsdeel Oost.  Vanaf heden zal ik de coach voor Voeding en Gedrag zijn bij LEFF in Zwolle.

Wat ik mooi vind aan LEFF is dat de elementen gedrag, voeding en bewegen aan bod komen. Dit samen draagt bij aan de ontwikkeling van een gezonde leefstijl.  Daarnaast vind ik plezier en veiligheid erg belangrijk, dat zal ook naar voren komen tijdens de LEFF bijeenkomsten.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 LEFF-beweegcoach

Koen Tip

Koen_Tip.jpg

 

Mijn naam is Koen Tip, 31 jaar oud, vader van 2 kids en sinds 2007 in dienst bij SportService Zwolle. Als organisatie voeren wij het gemeentelijk sportbeleid uit en ben ik ‘buurtsportcoach’. Naast het verzorgen van lessen bewegingsonderwijs op basisscholen, kijk ik waar ik aan kan sluiten bij bestaand sport- en beweegaanbod. Ook het ontwikkelen en coördineren van nieuw sport- en beweegaanbod in de buurt kan één van mijn taken zijn. Daarnaast probeer ik verbindingen te maken tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg, welzijn, (jeugd)zorg en kinderopvang en onderwijs. Alles ten behoeve van het in beweging brengen van mensen. Mijn passie en enthousiasme voor sporten en bewegen probeer ik over te brengen op mensen van alle leeftijden, zodat ze in beweging komen en dit hun leven lang blijven doen! Ook dit hoop ik bij LEFF te bereiken en mensen het plezier van sporten en bewegen te mogen laten ervaren.

 

LEFF-assistent

Lynsey Dikmans

image-2015-07-31.jpg
Ik ben Lynsey Dikmans, 36 jaar en woon in Zwolle samen met mijn vriend Jurian en onze dochter Novi van 6 en ons zoontje Viko van 5 maanden.

Ik heb gewerkt bij een werving- en selectiebureau en nu draag ik de zorg voor mijn gezin. Ik ben gek op sport, ik heb gehockeyd, hardgelopen en ik wil graag dit jaar beginnen met Krav Maga (zelfverdediging). Mijn mooiste en zwaarste sportiefste ervaring heb ik 2 jaar geleden beleefd en dat is het beklimmen van de Mount Everest (base camp). Vervolgens heb ik op diezelfde berg, een marathon gelopen en afgemaakt. Verder geniet ik ervan om met mijn gezin leuke dingen te doen en met familie en vrienden af te spreken, kortom ik hou van gezelligheid!  Ik ben erg geïnteresseerd in voeding en een gezonde levensstijl en nu mag ik het LEFF team ondersteunen, daar heb ik onwijs veel zin in! We gaan er een leerzame en een leuke tijd van maken met z’n allen. Tot snel!"