LEFF voor ouders

10 weken en twee keer per week

LEFF is een leuk leefstijlprogramma voor kinderen van 7 tot 13 jaar boven een gezond gewicht en hun ouders. Je kind gaat samen met jou 10 weken lang, twee keer per week aan de slag. Een bijeenkomst duurt 1 of 2 uur. Je doet het niet alleen, er zijn andere kinderen en ouders uit de buurt aanwezig.


Bij LEFF staat jouw gezin centraal. Je gaat samen leuke dingen doen. Ouders schuiven aan bij hun kinderen om te ontdekken hoe je anders kunt eten en samen actiever kan worden.

LEFF = vriendelijk

Samen met de andere kinderen en ouders start je met een uur vol concrete tips en adviezen. Daarna gaan de kinderen bewegen; leuke spellen waar ze geen genoeg van krijgen! Dat geeft ouders de kans om rustig met andere ouders te praten over wat moeilijk is aan gezond opvoeden. Jullie delen samen de beste tips!

LEFF biedt een vriendelijke, veilige en niet oordelende omgeving.

het LEFF-team

LEFF is ontwikkeld door experts, maar wordt uitgevoerd door getrainde mensen uit je buurt. Alle LEFF-coaches uit het team zijn aardig en respectvol. Ze hebben begrip voor jouw situatie en voor verschillende culturen.

Gratis

LEFF is geheel GRATIS voor alle kinderen en ouders. De LEFF-bijeenkomsten zijn na schooltijd bij jou in de buurt. Er kunnen 12 kinderen in een groep deelnemen. Wees er dus snel bij!

LEFF nodig?

Maak jij je zorgen over het gewicht van je kind? Of heeft een zorgverlener gezegd dat het belangrijk is om te werken aan een gezond gewicht voor je kind? Dan is LEFF iets voor jullie!

Vragen?

Stel gerust je vraag aan het LEFF-team bij jou in de buurt!