Oost

leff-team amsterdam

Klik hier om te zien waar en wanneer LEFF start in de Indische buurt!

LEFF-coach
Clayd Larijn
Clayd_Larijn_Amsterdam_Oost_200.jpg"Hallo, ik ben Clayd Larijn en LEFF-coach in Amsterdam Oost. Via mijn werk als sportdocent bij Atletico Amsterdam kom ik gezinnen van LEFF vaak tegen en daarom is het leuk om dit project nu uit te voeren. Met mijn LEFF-team kan ik met de ouders op verschillende zaken ingaan die voor of na een sportles niet echt kunnen worden besproken. Omdat LEFF een gezonde leefstijl bijbrengt is het een mooie aanvulling op mijn dageijkse werkzaamheden. We streven naar een gezond succes!"

 

LEFF-beweegcoach
Aramez Poepon
Aramez_Poepen_Amsterdam_Oost_200.jpg"Mijn naam is Aramez Poepon en ik ben 25 jaar. Ik woon samen in Purmerend en ben in februari trotse vader geworden van een zoon, Kymani. Ik ben opgegroeid in Amsterdam Oost en ben er nog vaak te vinden. Ik heb er mijn familie, vrienden en werk.

Na de middelbare school heb ik gekozen voor de opleiding Sport en Bewegen. En sinds 2012 ben ik werkzaam als sportbuurtwerker bij SCIANDI Sportmanagement. Ik organiseer sportactiviteiten voor diverse doelgroepen op pleintjes en in gymzalen. Ik heb veel plezier in het werk wat ik doe! Sport is heel belangrijk voor mij. Ik voetbal al zover ik mij kan herinneren. Op dit moment voetbal ik bij Purmersteijn in de eerste klasse.

Ik vind het belangrijk dat ieder kind de mogelijkheid krijgt om te sporten. Sport kan behalve dat het goed is voor de gezondheid ook van betekenis zijn als het gaat om de persoonlijke en sociale ontwikkeling. Het brengt samen en kan een bijdrage leveren aan respect en eigenwaarde.  Ik heb heel veel zin om te starten met LEFF en mijn liefde voor sport en spel activiteiten met jullie te delen!LEFF-assistent
Froukje van den Heuvel
Froukje_van_den_Heuvel_Amsterdam_200.jpg"Mijn naam is Froukje van den Heuvel. Ik ben 28 jaar oud en ik woon in Amsterdam oost. Ik studeer Maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn stage heb ik met veel gezinnen gewerkt. Wat ik tegenkwam is dat ouders vaak moeite hebben met een gezonde voeding aanbieden. Het is ook ontzettend lastig om te weten wat dat is, uit zoveel aanbod en om dat ook nog eens op een leuke manier in het gezin te brengen. Ik vind het heel goed dat LEFF daarin ondersteuning biedt. Het is fijn om dit te delen en om van elkaar te kunnen leren. Ik heb zelf ook een gezonder eetpatroon dan voorheen en ik merk dat het nu vanzelf gaat, ik hoef er nu niet meer over na te denken. Ik wil dit heel graag overdragen aan anderen, omdat je uiteindelijk veel profeit van hebt!"