Nieuw-West

LEFF in Amsterdam Nieuw-West

In Amsterdam Nieuw-West starten we dit najaar in Slotermeer, Osdorp en Slotervaart!

Klik hier om te zien waar en wanneer LEFF start in Slotermeer, Osdorp en Slotervaart!

LEFF-coach
Abdellah Saidi

Beweegcoach_Abdellah_Saidi_klein.jpg"LEFF is het juiste programma dat past bij de kinderen en bij de ouders. LEFF is nieuw, verfrissend en gratis,  en voor de ouders. Het is niet meer alleen samen eten, maar ook nog eens samen sporten, dus meld je snel aan!!!"


LEFF-beweegcoach
Ingrid Groenewoud

Ingrid_Groenewoud_Amsterdam_Nieuw-West_200.jpg"Ik ben Ingrid Groenewoud, 59 jaar en woon in Amsterdam Nieuw-West. Per september 2014 ben ik gestart met LEFF. Samen met het LEFF-team van Slotermeer maken we ouders en kinderen bewust van het belang van gezonde een gezonde levenstijl, sport en bewegen.

Ik heb altijd gesport en ik vind het heel fijn om anderen te motiveren het ook te doen.

Ik heb een cursus LSR2 (leider sport en recreatie) gevolgd en ben momenteel bezig met LSR3. Verder geef ik elke vrijdagmiddag gymlessen aan senioren, in de avonduren een flinke wandeling rond het Sloterpark  en ben actief in het begeleiden van kinderen bij sport en spel activiteiten in de buurt."

LEFF-assistent
Froukje van den Heuvel

Froukje_van_den_Heuvel_Amsterdam_200.jpg"Mijn naam is Froukje van den Heuvel. Ik ben 28 jaar oud en ik woon in Amsterdam oost. Ik studeer Maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn stage heb ik met veel gezinnen gewerkt. Wat ik tegenkwam is dat ouders vaak moeite hebben met een gezonde voeding aanbieden. Het is ook ontzettend lastig om te weten wat dat is, uit zoveel aanbod en om dat ook nog eens op een leuke manier in het gezin te brengen. Ik vind het heel goed dat LEFF daarin ondersteuning biedt. Het is fijn om dit te delen en om van elkaar te kunnen leren. Ik heb zelf ook een gezonder eetpatroon dan voorheen en ik merk dat het nu vanzelf gaat, ik hoef er nu niet meer over na te denken. Ik wil dit heel graag overdragen aan anderen, omdat je uiteindelijk veel profeit van hebt!"