Noord

leff-Team amsterdam

Klik hier om te zien waar en wanneer LEFF start in de Waterlandpleinbuurt! 

LEFF-coach

Suzan Manav-Rijsewijk
 Suzan_Manav-Rijsewijk_Amsterdam_Noord.jpg"Hoi, ik ben Suzan Manav-Rijsewijk, 37 jaar en LEFF-coach in Noord. LEFF is een project waar ik direct enthousiast over was en ik ben heel blij dat ik dit nu samen met het LEFF team in Noord mag gaan uitvoeren.

Ik heb altijd lesgegeven aan kinderen, heb projecten gedraaid voor ouders maar deze combinatie van kinderen én ouders is denk ik de juiste aanpak om aan de slag te gaan met elkaar. Samenwerken, samen bewegen en vooral plezierige bijeenkomsten waar iedereen enthousiast van wordt en energie van krijgt is mijn doel voor LEFF."
 

 LEFF-beweegcoach

Petra Oldenkamp
Petra_Oldenkamp_Amsterdam_Noord_174.jpg"Ik ben Petra Oldenkamp en woon in Amsterdam Noord. Ik ben vakleerkracht gym maar werk nu als combinatiefunctionaris bij Sportservice Amsterdam. Een combinatiefunctionaris promoot sporten of projecten bij scholen. Ik doe dat voor Jumpin, zwemmen en karate. In mijn vrije tijd beweeg ik ook veel met kickboksen, wandelen en fietsen.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik nu als LEFF-beweegcoach aan de gang mag. Bewegen is een onderdeel van je leven en ik wil graag iedereen laten ervaren dat het leuk kan zijn. Als ik iets moet doen wat ik niet leuk vind, heb ik er ook geen zin in. Maar als je iets leuk vindt gaat het vanzelf. En dat is ook de bedoeling in mijn beweeglessen. Mijn doel is om bij iedereen een glimlach te zien tijdens de lessen en na een tijdje zal je merken dat je conditie ineens ook nog is verbeterd. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!"

 

LEFF-assistent

Jamila Zaarour

"Mijn naam is Jamila Zaarour, ben 38 jaar oud en woon in Amsterdam Noord. Ben moeder van twee leuke meiden van 15 & 18 jaar oud. In het verleden heb ik gewerkt als kinderleidster in een kinderdagverblijf en overblijfmoeder op een basisschool.

Ik ben ook bezig een project op te zetten voor de vrouwen van Amsterdam Noord, met dezelfde doelen als LEFF. Vanuit die hoek ben ik in contact gekomen met LEFF, het is geweldige project die eraan toe gaat bijdragen dat de kinderen, ouders en andere gezinsleden zich gezonder, fitter en energieker gaan voelen. Door LEFF ben ik zelf ook meer gaan letten op mijn eten, en heb ik veel geleerd over etiketten lezen op producten. Graag wil ik dit overdragen aan andere mensen, want je hebt er echt veel profijt van!"