Zuidoost

leFF-TEAM Amsterdam

Klik hier om te zien waar en wanneer LEFF start in Zuidoost!

LEFF-coach

Farida de Ramdanie 

 

LEFF-beweegcoach

Ellen Jansen

Ellen_Jansen_Amsterdam_Zuidoost.jpg"Mijn naam is Ellen Jansen. Ik ben getrouwd, heb vier kinderen, woon in Amsterdam en ben LEFF beweegcoach. Ik vind het geweldig om met kinderen om te gaan en talenten te ontwikkelen. Lesgeven doe ik dan ook al heel wat jaren. Ik geef Sport en Spel lessen op basisscholen en ik verzorg Sportbuurtwerk in Amsterdam Zuidoost. Ook geef ik ouder-peuter/kleutergym en lessen journalistiek en fotografie.

LEFF vind ik een fantastisch project omdat ik denk dat LEFF er echt toe bijdraagt dat je je gezonder, fitter en blijer gaat voelen. En niet alleen jij. Ook je moeder, je vader en de rest van het gezin zullen zich er beter door gaan voelen. Want samen leer je over gezonde voeding en gezond bewegen. Samen kies je voor een gezondere leefstijl.

Tien weken lang kom je twee keer per week bij mij sporten en bewegen. Samen doen we leuke oefeningen en gezellige spelletjes. Je zult merken dat je conditie verbetert en dat het heel fijn is om lekker te sporten. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!" 
 

LEFF-assistent

Anita Johanss