LEFF team

Groningen.jpg

Esther Johannink

Hoi! Mijn naam is Esther Johannink en woon in een knus huisje met tuintje in een leuke, gezellige buurt in Groningen. Ik heb een passie voor voeding, natuur en gezondheid, en vind het heel leuk om iedereen enthousiast te maken en te inspireren op dit gebied. Tevens word ik heel blij van werken met en voor kinderen. Daarom vind ik het geweldig om als assistent-coach, samen met mijn drie collega’s Chantal, Sirano en Razia, kinderen en hun ouders/verzorgers te begeleiden en te stimuleren naar een gezonde leefstijl tijdens LEFF. Wil je ook geïnspireerd worden om met het hele gezin lekker in je lijf te zitten, meld je dan aan bij LEFF Groningen! We heten je van harte welkom!

 

CHantal molanus

Ik ben Chantal Molanus, jeugdhulpverlener binnen WIJ Groningen en moeder van vier jongens. Ik word enthousiast over onderwerpen die te maken hebben met gezonde voeding en sporten. Ik ben van mening dat als je lekker in je lijf zit, je zelfverzekerder in het leven staat.  Ook tijdens de werkzaamheden als begeleider van de Coach Club stimuleer ik kinderen om op een positieve manier met gezondheid bezig te zijn. Het maakt mij daarom heel blij om als LEFF Coach aan de slag te gaan. Dit om ouders en kinderen te vertellen over een onderwerp waar ze hun leven lang wat aan hebben.

Razia Abdoelbasier

Mijn naam is Razia Abdoelbasier en ik ben werkzaam bij WIJ Korrewegwijk. Ik geef Zumba les voor volwassenen, bewegen op muziek en sport en spel voor jongeren. Mijn gezin bestaat uit 6 kinderen en ik, ben dus veel bezig met kinderen in het dagelijks leven. Voor mij heeft sporten veel voordelen, zoals ontspannen, genieten, gezond bezig zijn en andere mensen ontmoeten. Dit gevoel zou ik graag willen overbrengen. Ik ga assisteren bij de beweeglessen van LEFF en heb er enorm veel zin in. Hoop jullie snel te zien  bij LEFF

Sirano 't Zand

Hallo, mijn naam Sirano ’t Zand ik ben 30 jaar oud en student social work. Voordat ik begon aan deze opleiding ben ik 10 jaar werkzaam geweest als militair bij de koninklijke landmacht. Voor de opleiding  social work  loop ik stage bij WIJ Korrewegwijk. Ik ben zelf erg actief bezig met voeding en sporten en mijn vrije tijd bestaat  dan ook grotendeels hieruit. Dit heeft erin geresulteerd dat ik mijn eigen sportschool ‘Fight Academy Groningen’ heb geopend waar ik mijn energie en passie kan overbrengen naar andere mensen. Voor mijn stage bij het WIJ-team zal ik deelnemen aan het LEFF programma. Het leuke hiervan is dat het programma weer samen valt met mijn passie voor bewegen en voeding. Binnen het  programma in Groningen zal ik de rol van beweegcoach vervullen en samen met kinderen aan ouders werken aan een gezonde levensstijl. Ik heb er heel veel zin in! Komen jullie ook?