Smallingerland

We hebben net de diploma uitreiking gehad van een enthousiaste leff groep.

in september/oktober 2020 starten we met een nieuwe groep. DOE JIJ MEE MET LEFF?

In het najaar van 2020 gaan we alweer voor de achtste keer in Smallingerland starten met LEFF!

LEFF is een leefstijlprogramma voor kinderen van 7 tot 13 jaar die boven een gezond gewicht zijn. Kind en ouder werken samen om op een leuke manier in 10 weken fitter en gezonder te worden en te blijven. LEFF staat voor Lifestyle, Energy, Fun & Friends. Het is geen dieet of afvalprogramma, maar een manier van leven. Het gaat erom dat je samen plezier hebt in een gezonder leven! 

Wil je samen met je kind leuke dingen doen bij LEFF om fitter, gezonder en blijer te worden? 

Compilatie_Smallingerland_4.png

Bij LEFF staat het gewicht niet centraal. LEFF is puur gericht op je lekkerder, fitter en gezonder voelen. Met LEFF ben je op een leuke manier bezig met een gezonde leefstijl. We doen dit samen met andere ouders en kinderen uit de buurt.  We gaan bijvoorbeeld op speurtocht door de supermarkt, koken samen tijdens het LEFF eetfeest en leren over gezond eten. Terwijl de kinderen leuke, actieve spellen doen, praten ouders over gezond opvoeden.

De bijeenkomsten zijn elke dinsdag en donderdag van 16.00 tot 18.00 uur in de Brede School de Wiken in Drachten. Dit 10 weken lang. In de vakanties zullen er geen bijeenkomsten zijn. Meedoen aan LEFF is gratis. 

Meer informatie? Neem contact op met Anneke Meijer: a.meijer@smallingerland.nl tel:06-21550116

Volg LEFF Smallingerland op: 
Logo_Instagram.png

 

Direct aanmelden? Stuur een mailtje naar Anneke Meijer: a.meijer@smallingerland.nl


Het LEFF-team

LEFF_smallingerland_2.jpg