LEFF-team

TILBURG

LEFF-coach

Fatima_Id_Ali_Tilburg_200.jpg"Mijn naam is Fatima Id Ali. Ik ben 32 jaar oud en ik woon in Tilburg. Vanaf september zal ik de coach voor Voeding en Gedrag zijn bij LEFF in Tilburg. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt. In mijn werk begeleid ik dagelijks gezinnen bij het werken aan gezinsdoelen.

Gezondheid speelt voor mij een steeds grotere rol. Naast dat ik het belangrijk vind, haal ik er ook profijt uit. Gezond leven haalt het beste uit je! Je krijgt er meer energie van, je voelt je fitter, geniet meer van eten en nog veel meer. Met dit enthousiame wil ik ouders en kinderen begeleiden naar een betere leefstijl, waarbij iedereen kan genieten. Met mijn Marokkaanse achtegrond weet ik hoe belangrijk eetcultuur kan zijn, maar gezond eten past zeker in iedere cultuur. Ik kijk er naar uit om de gezinnen hierbij te helpen."

 

LEFF-beweegcoach

Michelle_Maas.png"Mijn naam is Michelle Maas, 31 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik woon in Tilburg-Reeshof sinds vorig jaar. Ik zal met jullie aan de slag gaan als beweegcoach. 

Deze zomer ben ik begonnen als combinatiefunctionaris bij de turnvereniging in Tilburg en vanaf oktober zal ik de functie van beweegcoach van het LEFF team in Tilburg vervullen.
Bewegen en sporten zijn een groot onderdeel in een gezonde leefstijl. Met mijn sportopleiding (CIOS) als achtergrond weet ik als geen ander hoe belangrijk sporten is. De afgelopen 4 jaar ben ik veel bezig geweest met het verfijnen een aanpassen van mijn leefstijl wat als gevolg -25kilo had. Ik kijk er naar uit om met mijn kennis, achtergrond en ervaring jullie te helpen."

 

LEFF-assistent

Maruoan.png"Mijn naam is Marouan Razine, Ik ben 22 jaar en studeer Pedagogiek aan de Fontys hogeschool in Tilburg. Ik woon al sinds mijn geboorte in Tilburg-West en ken de wijk als geen ander, daarbij heb ik ook veel stage-ervaringen opgedaan rondom de basisscholen in Tilburg west.

Deze zomer heb ik het aanbod gekregen om LEFF Assistent te worden als aanvulling op mijn stage bij het jongerenwerk, en deze kans heb ik ook zeker gegrepen! Ik ben van mezelf een sportieve jongen en ben dan ook veel bezig met fitnessen en zaalvoetbal. Ik vind het ontzettend belangrijk dat kinderen buitenspelen en een aanvullende sport hebben behalve het school gymmen, en ook het besef hebben wat gezonde en ongezonde voeding inhoudt. Ik hoop u en uw kind snel te zien en samen een succesvol en gezond jaar tegemoet te gaan!