Den Bosch

Wil je meer weten over LEFF? Neem dan contact op met Irene Gruintjes, zij is de contactpersoon van LEFF in Den Bosch. Je kunt bellen of een mailtje sturen.

Lees hier meer over het LEFF-team van Den Bosch in de wijk:
Noord
- West
- Zuidoost

LEFF-coach Mieke uit Den Bosch vertelt: 
"Hallo! Bij LEFF was het geweldig om te zien hoe het met de ouders en kinderen is gegaan. Iedereen heeft heel enthousiast en met veel plezier 20 bijeenkomsten gevolgd. Met de ouders hebben we bijvoorbeeld besproken: Hoe kan ik mijn kind motiveren? En hoe doen andere ouders dit? Hoe kunnen we meer bewegen? Tips die we elkaar daarbij gegeven hebben zijn bijvoorbeeld: Fietsen of lopen naar school of sport club. Maar je kunt ook met het gezin op de fiets naar oma, samen gaan wandelen of meer buiten spelen. Over eten hebben we besproken hoe je verantwoorde keuzes kan maken, zoals bij tussendoortjes. Maar ook hebben gepraat over wat er nu in die producten zit en waar moet je op letten. In de vorige groep zijn er onderling lekkere recepten en tips gedeeld. En ook nog eens vriendschappen gesloten! De gezinnen zijn een besloten groep gestart op Facebook, waar ouders elkaar kunnen vinden, info wordt uitgewisseld en foto’s worden geplaatst. Kleine stappen met grote en goede gevolgen. Samen er voor willen gaan dat was echt super en gaf veel blije gezichten bij alle kinderen.

Fijn dat we dit jaar weer LEFF gaan draaien en met nieuwe gezinnen aan de slag gaan. Houd de site in de gaten en voor info neem contact op met Irene Gruintjes. Tot LEFF!"  

jouw leff-contactpersoon in den bosch

Carla Schoot
088-3686151 
c.schoot@ggdhvb.nl