Noord

LEFF-team Den bosch

LEFF-coach
Mieke Reijner
Den_Bosch_Mieke_Reijner_kleinst.jpg"Hallo, om met de deur in huis te vallen: Ik ben Mieke Reijner, getrouwd en we hebben drie volwassen zonen. Ik heb hobby’s en speel graag een potje Bridge. Bij welzijnsonderneming Divers werk ik als opvoedondersteuner, met groepen ouders  of individueel. Het fijnste is om ouders in hun kracht te zetten en er dan zelf weer sterker uit komen. Allemaal hebben we wel een moment dat je even onzeker bent of het even niet weet. Zo ook met voeding, dit vind ik persoonlijk heel leuk. Een van onze zonen kampte met overgewicht, dus ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om hier betere stappen in te zetten. Maar ook nog als koken en lekker eten hoog in het vaandel staat in ons gezin. Samen met ouders en kinderen hier  mee aan de slag te gaan is dan een uitdaging. Het aannemen van een gezondere leefstijl heeft bij ons veel opgeleverd. Iedereen die hier ook graag mee aan de slag wil, nodig ik graag uit om deel te nemen!"

 

LEFF-beweegcoach
Piet Adam
Piet_Adams_Den_Bosch_200.jpg

"Mijn naam is Piet Adams, 28 jaar en ik woon samen met mijn vriendin in Tilburg. Ik ben Combinatiefunctionaris in ''s-Hertogenbosch. Dat doe ik in de wijk Zuid-Oost op basisschool Het Rondeel. Ik verzorg hier de gymlessen voor de groepen 1 t/m 8 en ik organiseer ook naschoolse activiteiten voor deze leerlingen en voor de leerlingen uit de buurt. Zelf haal ik ontzettend veel plezier uit sporten en bewegen. En ik wil ervoor zorgen dat de leerlingen die mee doen aan LEFF hier net zoveel plezier in krijgen als ik. Ik heb er ontzettend veel zin in en misschien tot snel!"LEFF-assistent
Annelies Moens
Annelies_Moens_Den_Bosch_200.jpg"Mijn naam is Annelies Moens. Ik ben 52 jaar, getrouwd en heb twee zonen van 20 en 18 jaar. Ik ben Ouder- en Kindercoach met een eigen praktijk waarin ik ouders en kinderen begeleid met de meest uiteenlopende vragen. Ik heb een opleiding tot Kindercoach gevolgd en in 2014 de opleiding SPH afgerond. Tijdens de opleiding SPH werkten Mieke en ik al samen en voor LEFF heeft Mieke mij gevraagd haar te assisteren. Dit doe ik graag!

Gezond leven is voor mij belangrijk: hierbij horen dingen ondernemen waar ik blij van word en energie van krijg, voldoende bewegen en lekker en gezond eten. Ik onderneem graag leuke activiteiten met familie en vrienden, werk graag in de tuin/ moestuin, wandel graag actief in de natuur met onze hond, doe aan yoga en eet graag lekker en gezond. Ik heb al eerder met Mieke samen LEFF verzorgd en ik vond het zo mooi om te zien dat alle kinderen en ouders aan het eind van het programma fitter en blijer waren en gezondere eetgewoontes hadden opgepakt. Ik weet dat jullie dat ook kunnen! Gaan jullie de uitdaging aan? Graag ondersteunen we met heel ons LEFF-team jullie daarbij. Heel graag tot ziens!"
Betrokken jeugdverpleegkundige

Jolanda Pete Németh
j.petenemeth@ggdhvb.nl

06 -  42 35 76 78

Den_Bosch_Jolanda_Pete_Nmeth_klein.jpg