LEFF-team

utrecht

LEFF-coach                                    

Hannes Myburgh

Utrecht_-_Hannes_klein.jpg"Hoi, ik ben Hannes Myburgh, 25 jaar en ik woon in Nieuwegein. Ik vind het heerlijk om actief en gezond te leven en ik help anderen graag om daar ook van te genieten. Hoe ziet dat er voor mij uit? Ik heb zo’n beetje elke sport die er is gedaan en nu doe ik kite-surfen, volleyballen, klimmen, fitness en hardlopen. Ik houd ervan om gezonde en vooral lekkere recepten te ontdekken en langzamerhand wordt het steeds meer een gewoonte om gezond te kiezen. Ik heb ook gemerkt hoe belangrijk ontspanning is om gezond en energiek te blijven dus ik zorg er nu voor dat ik vaak genoeg leuke dingen doe waar ik energie van krijg en dat ik mijn vrienden en familie dichtbij houd. Ik heb de bachelor Sport, Gezondheid en Management gehaald en een studie in voeding en coaching afgerond. Vorig jaar heb ik ook LEFF gegeven en ik heb heel veel zin om weer met een nieuwe groep te starten. Misschien tot snel!"

 

 

LEFF-beweegcoach 

Paula Rip

Utrecht_beweegcoach_Paula_Rip.jpg

"Ik ben Paula Rip, 52 jaar en woon in Vianen. We hebben een zeer sportieve familie. Ikzelf ben oud-international badminton, mijn man oud-international honkbal, onze zoon van 17 speelt in Jong Oranje honkbal en onze dochter van 19 jaar hockeyt. Ik heb de opleiding ALO (sportacademie) gedaan en we zijn altijd al bezig geweest met sporten en (gezonde) voeding. Ik zie dat dit ons en alle sportieve mensen om ons heen vrolijk en gezond maakt. Dat gevoel wil ik graag delen met jullie. Spel en sport is echt leuk. Je kan lol maken met elkaar of een leuke oefening alleen doen. En je conditie wordt er beter ook nog beter van. Lekker eten is belangrijk, en gezond eten kan ook heel lekker zijn!  Samen met het LEFF team wil ik jullie dit ook laten ontdekken. Doen jullie mee?"

 


LEFF-beweegcoach

Frank Wijnands

utrecht_frank_klein.jpg"Ik ben Frank Wijnands en woon in Utrecht. Samen met mijn vriendin en vrienden sport ik veel. Ik doe aan hardlopen, fiets graag en trap af en toe nog een balletje. Ik ben sinds 2.5 jaar werkzaam op de Cirkel in Zuilen. Hier geef ik gymles aan alle groepen. Tijdens deze lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zich motorisch ontwikkelt. Dit op zijn of haar eigen tempo. Tevens besteed ik tijdens mijn gymlessen aandacht aan voeding en sporten in de wijk. Samen komen we er achter dat gezonde voeding en regelmatig sporten leuk en fijn is. Samen met het LEFF team wil ik jullie dit ook laten ontdekken."

 

 

 

LEFF-assistent