LEFF-team

Veghel

LEFF-COACH

Wesselinde van de Beeten
 Veghel_coach_Wesselinde_klein.jpg
"Mijn naam is Wesselinde van de Beeten. Ik ben 52 jaar woon in Veghel, ben bijna 30 jaar getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben enthousiast en houd van sporten, mijn grote hobby`s zijn paardrijden en mijn honden.

Ik ben vanaf 2003 werkzaam bij de Gemeente Veghel de laatste 9 jaren ben ik werkzaam geweest in de functie van sport en recreatie. Waarvan de laatste drie jaar alleen in de sport, en ben vanaf augustus 2014 aangesteld als Sportcoach bij de stichting Veghel Gezond Sportief. Daarnaast ben ik een NLP (dat is een communicatie stijl) gedrag coach.

Dit voorjaar ben ik gestart als LEFF-coach. Ik vind het geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van een gezonde leefstijl bij de kinderen en hun ouders. Wat ik vooral heel sterk vind aan het programma LEFF is dat door de eenvoudige en interactieve manier van het programma de bewustwording en het inzicht bij de kinderen en de ouders vooral op lange termijn veel perspectief bied."

 

LEFF-BEWEEGCOACH

Anoek van der Velden
Veghel_Anoek_van_der_Velden_klein.jpg"Mijn naam is Anoek van der Velden, ik ben 23 jaar en woon in Sint Oedenrode. In 2013 heb ik mijn studie Sport- en bewegingseducatie afgerond en vanaf 2014 werk ik in Veghel als sportcoach bij Kinderopvang 't Kroontje. Ik organiseer en begeleid de sport- en beweegactiviteiten voor kinderen van 2-13 jaar. 

In september ben ik gestart als LEFF-beweegcoach. Ik vind het heel erg leuk om mijn steentje bij te dragen tijdens dit leefstijlprogramma en ouders en kinderen bewust te maken van een gezonde leefstijl.Mijn doel als LEFF-beweegcoach is om te zorgen dat de kinderen sporten en bewegen leuk vinden en dat zij het makkelijk in kunnen passen in het dagelijks leven. Dit wil ik doen door mijn enthousiasme en kennis overbrengen op de kinderen. Daarnaast gaan wij samen op zoek naar een passende sport na LEFF. Want sport en bewegen is leuk!"

 

LEFF-ASSISTENT

Madelijn Janssen