LEFF-team

Zwolle

LEFF-coordinator en coach
Helga van den Berg

Zwolle.jpgHoi,Ik ben Helga en ben dit najaar de voedings- en gedragscoach van Leff in Zwolle. Sinds het begin van Leff in Zwolle(2014) ben ik betrokken bij dit mooie project. Ik vind het tof om te zien hoe de kinderen met meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld het Leff traject afsluiten.

Ik werk als jongerenwerker in stadsdeel Oost bij Travers Welzijn en doe dit al ruim 10 jaar met veel plezier. In mijn vrije tijd doe ik aan zaalvoetbal en ga ik graag op reis.

LEFF-beweegcoach

Esther van Dijk

LEFF_Zwolle_Esther.JPG


Ik ben Esther van Dijk, ik ben sinds februari 2019 werkzaam als beweeg en leefstijlcoach bij Travers.  Ik organiseer diverse activiteiten voor jong en oud op het gebied van beweging/sport/spel, gezondheid en voeding. En ik geef groepslessen op een sportschool. In mijn vrije tijd doe ik aan: lezen, koken, yoga, wandelen. Hiervoor heb ik 10 jaar met kinderen gewerkt op een basisschool en kinderopvang. En een aantal jaren met jongeren, tienermoeders, en asielzoekers.Toen ik gevraagd werd voor het project LEFF werd ik meteen enthousiast, het lijkt mij fantastisch gezinnen te kunnen ondersteunen op hun weg naar een gezonde leefstijl.